Cjuvel by Christian

Personliga förlovnings- och vigselringar

Ett stort utbud av förlovnings- och vigselringar

Vi har vigselringar och förlovningsringar i 18k och 14k, guld och vitguld, för både tjejen och killen. Vi tror på att alla smycken bär på en unik historia. Oavsett om det är en present till dig själv, en vän eller din kärlek så är en sak säker: när ringen väl har trätts på ett finger får den en mening. I det ögonblicket skapar ringen sin egen historia.

Alla vigselringar och förlovningsringar är inspirerade av kärlek. Det är en otroligt fin känsla att designa smycken för en så viktig tid i människors liv. Detta är ögonblicket för hopp om evig kärlek. Ringarna stannar på samma hand under en väldigt lång tid. Här finns inga rätt och fel, det viktigaste är att ringen speglar er personlighet och stil.

Låna en ring till ditt frieri

Det är mycket att tänka på när man ska välja förlovningsring – och vi kan hjälpa dig hela vägen. Hos oss på Cjuvel i Linköping kan du låna en förlovningsring att fria med. På så sätt hinner ni känna in vilken ring som är rätt så kan ni därefter boka en tid för att beställa drömringen.

Image
Image

En morgongåva eller present

Det kan vara ett smycke i guld eller silver, med diamanter, pärlor eller ädelstenar. Det kan också vara ett armband eller manschettknappar, det blir oavsett vad en kärleksgåva och ett minne för livet. Hos oss har vi smycken som passar som morgongåva till både henne och honom, kvinna som man.

Har du en idé som du vill diskutera?

Ingen fråga är för liten eller för stor. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen. Varmt välkommen att kontakta oss via knappen nedan eller kom förbi butiken så hjälper vi dig på plats.

Kort om Cjuvel

Cjuvel grundas med idén om att förenkla och skapa en unik upplevelse. Vår vision är att skapa och vidareutveckla det nya sättet att vägleda dig igenom valet av vigsel och förlovningsringar.

Kort om Cjuvel

Cjuvel grundas med idén om att förenkla och skapa en unik upplevelse. Vår vision är att skapa och vidareutveckla det nya sättet att vägleda dig igenom valet av vigsel och förlovningsringar.

Kontakta oss

Bokhållaregatan 2B, Linköping
Telefon: 013-106065
Mail: info@cjuvel.se

Öppettider

Måndag - Onsdag: 11-18Torsdag - Fredag: 10-18Lördag: 10-16Söndag: Stängt